Nejste přihlášen/a.
Ahoj profici,
hledam nejakou opravdu dobrou sadu bitu. Koupil jsem metabo - blato. Pak jsem koupil nejakou "noname""profi jobi"- silene blato. Celkem slusna se mne zdala Proxon, ale i ta se ve finale ukazala slaba.
Nasel jsem Narex:
Nebo Wera:
Co si o techto sadach myslite? Narex si myslim, ze je spickova znacka, ale pro jistotu se ptam, zda a jake mate zkusenosti. Wera taky, ale po tom metabu, ktere jsem koupil a nestalo za nic zacinam byt skepticky, zda se tady v CR jeste da koupit neco kvalitniho ...
Kdyby jste meli typ treba na neco jeste kvalitnejsiho - pevnejsiho, dejte mne prosim vedet. Na cene mne nezalezi, hlavne nestojim o "blato"ktere stejne pak vyhodim a musim koupit bity nove. Asi chapete..
Chci sadu s klasickyma sroubovakama, krizovyma, torxama a pokud bude obsahovat, tak i imbus (neni ale nutnosti)
Diky vsem
Co si myslite o nasich Ceskych znackach ATX nebo Tona? Tonu mam golu, byt je stara, je nesmrtelna. Jak si ale znacka stoji jeste dnes nevim. Koukal se jeste na BAHCO nebo Stahlwille? Opravdu nevim...
Znamej remeslnik pouziva bity jen BOSCH a je spokojeny.Nekupuje sady,ale jednotlive kusy a to v Nemecku.
Ale nemehlo dokaze znicit i ty nejkvalitnejsi bity.
podívej se v bazarech či zastavárnách po klasice "Tona"...
nebo http://tona.cz/
to co se tu většinou prodává je tak na kukačkové hodiny...
Koupil jsem noname v hobbymarketu a po prvním utažení se z nich stala vrtule, pak jsem šel koupit skutečně kvalitní do starého dobrého železářství, ty vydžely déle, ale po čase se ohoblovaly. Pak jsem zkusil koupit sadu v lidlu a za ty prachy docela spokojenost. Není to ale nesmrtelné, utahoval jsem s tím třeba 2000 vrutů do podbití a občas nějaký bit křupne, ne že by se ohobloval, ale únavou se úplně rozlomí. Do těch krokví se to ale utahuje docela nafest, takže se občas místo AKU musí vzít i ráčna (která byla v jedné sadě). Mívají různé sady za 200-400Kč, což je pro mne rozumný poměr cena/výkon (i vzhledem k tomu, že přes veškerou snahu občas ráčna vyletí z ruky a nějaký bit se stejně ztratí )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.