Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tatra T 815 - zvedání kabiny - JAK?

Od: evicka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, přátelé,

prosím vás, mám Tatru T 815 s UDS 114, ale na Tatrovce potřebuji zvednout kabinu, abych se dostala k bateriím, poradíte mi, kde? Děkuju moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vzadu za kabínou je taký piest,s ktorým sa pumpovaním dvíha kabína.Na vrchu je taká trubka ako na zdviháku a tam sa dá kus trubky a pumpuje sa,hneď pri tom navrchu je páčka na tri polohy,kde sa prepína zvihanie spúšťanie a stred nulová poloha.Neviem ako na tatre presne,no na liazke ešte pred nohami bol ventil,ktorý bolo potrebné otvárať a zatvárať.

doplněno 03.08.16 19:21:

fastintegration.cz/...

hodnocení

3x

Jako nevíte vůbec jak nebo vám nejde čerpadlo? To najdete na pravé straně kabiny někde u těch baterek bude tam nějaké kolečko:) které se musí otočit do určité polohy (jedna je na zdvih druhá na spouštění) a poté nějakou trubkou napumpovat.Nějaké typy měli i elektrické zdvíhání a to se ovládalo klíčem a také bylo umístěno na té pravé straně(mezi kabinou a korbou)

doplněno 03.08.16 19:25:

Tady jsem našel manuál kapitola 4.12 sdh.pustkovec.cz/...

hodnocení

1x

A co třeba dílenský manuál? pedros.cz/...

Jinak obdivuju, holka, co si sama spravuje patnáctitunový bagr, to se jen tak nevidí.

evicka*
hodnocení

Děkuji oběma, zvládla jsem to. Uvidím, zda ji v klidu dostanu i zpět. Hezký večer :c)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]