Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Golf 3.generace

Od: tominos55 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám dotaz. Mám VW Golf 3.generace rok 1995 s motorem o obsahu 1.6 50kw. Začalo se mi stávat že auto točí ale nenaskočí, naskočí třeba až po 10 minutách. Řešil jsem to z kamarádem a ten mi řekl že to je hallův snímač. Snad to píšu dobře. Na internetu jsem našel inzerát na onen snímač ale je na Felici 1.3MPI. Má otázka zní půjde snímač z felicie na mé VW? Vím že když jsem dokupoval pár věciček do motoru tak jsem dostal některé věci z felicie a fungují bezproblému. Myslíte že bude souhlasit i ten hallův snímač? Díky moc za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1,6 ho má v rozdělovači z 1,3 tam nepude

začni výměnou benzinovýho filtru,pak svíčky,víko rozdělovače,kabely

vyčisti a nastav klapku?
vectra-club.cz/...

vectra-club.cz/...

vectra-club.cz/...

je to ten samej motor *palec*

hodnocení

0x
Nejedná se spíše o 1.6 55 kW AEE? Jestli ano, tak je tam stejný motor jako ve Felicii 1.6 a tím pádem bude pasovat i snímač. Ale z 1.3 ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]