Nejste přihlášen/a.
dobrý koupil jsem auto ,ktere mělo být pro mojí matku ,jenže prodavající chtěl auto prodat jen tomu kdo je na místu prodeje což jsem byl já ,takže mi řekl že kupní smlouvu musi napsat na mě že tady matka neni a že to prodá jen tomu kdo to podepíše na mistě ,ted mám tedy kupní smlouvu na na sebe a potřebuji auto přihlasit na matku ,jde to vubec nebo ne ..když je ted kupní smlouva na mě děkuji ,takže asi tak mám kupní smlouvu na sebe a potřebuji auto přihlasit na matku děkuji za rady
Zavolejte si zitra na nejbližší dopravni inspektorat tam vam řeknou asi nejlip co a jak.Asi zaleži kdo bude napsan v technickym prukazu.
Pokud na to přijde,tak s KS si můžete vytřít akorát ...
Pro Vás je důležité doklady od auta i s autem,ověřená PM nebo osobně prodejce na registru,protkol o evidenční kontrole nebo celé technické starý do deseti dnů a ZK ještě Vám bude místo přítomnosti matkystačit její ověřená plná moc.Jinak Kupní se nikde neukazuje-ta může být i ústní!Jo a musíte jít zapsat změny na místně příslušném úřadu prodejci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.