Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 1,6 55kw

Od: karol11 odpovědí: 3 změna:

Zdravim,

nedavno som pisal ohladom zapalovania u octavii 1,6 55kw.. Auto obcas nechytalo dobre len tocilo tocilo a nic. Az na druhy krat chytilo alebo az na treti.

Chybu ktoru ukazovalo : 01249 - vstrikovaci ventil 1 (N30)
31-10 - preruseni nebo zkrat na kostru - Sporadická

Skusim som teda vymenit sviecky, rozobral rozdelovac, vycistil palec, kontakty, nastavil predstih. Auto ide krasne hladko.. Po vymazani pamate zavad mi zase auto nechcelo chytit na prvykrat a po druhom raze opat vypisalo :

01249 - vstrikovaci ventil 1 (N30)
31-10 - preruseni nebo zkrat na kostru - Sporadická

Neviem kde mam hladat.. Myslite ze moze presakovat ten ventil na 1 valci? A tym nedokaze odpalit riadne palivo na prvykrat? Skusim natom nehat co to bude robit, ale myslim si ze sa to nezlepsi tym rozdelovacom..Dakujem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkontroloval bych všechny relátka.. může být někde studeny spoj a pak to tak blbne

kikililo*
hodnocení

0x

mám uplně stejný problém jako vy.. ted to mám u opraváře a snaží se na to přijít.. až to zjistí tak dám vědět třeba vám to pomůže ...

karol11
hodnocení

Dakujem pekne :) budem Vam vdacny zato

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]