Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: vojakmani® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

prosím o radu.Chci si koupit auto,ale nemám zkušenost kde?Který bazar je nejlepší na koupi auta?AAA apod?

Rok 2009,Hondu CR-V,benzín,2.0.Nevím,která řada je lepší motorově.Pokud poradíte,budu jen ráda.A do 250 tisíc,myslíte,že seženu něco jetého?

Děkuji K.M.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

2x

Do AAA bych nešel.

doplněno 31.07.16 15:53:

search.seznam.cz/...

hodnocení

Nemám právě proto jsem psala,chtěla bych ho koupit,akorát nevím kde.

Děkuji K.M.

hodnocení

A kde ho mám tedy sehnat?

hodnocení

0x

Bez zkušeností s penězi do AAA nelezte. Máte v rodině vůz? Kam ho dáváte na servis?

doplněno 31.07.16 15:53:

Tazatel chce kupovat auto, ne bazar. I ve špatném bazaru můžete výhodně nakoupit dobrý kus. Jenže když někdo nemá zkušenosti a má v ruce prachy a chuť "něco koupit" - je v prdelce.

doplněno 31.07.16 16:17:

Někdo z rodiny (bratr, strýc, děda,...) snad auto má - servisuje třeba u "Franty Procházky autoservis a prodej ovoce" - tento servisák má nějakou klientelu a ví, který auto jak vypadá, co potřebuje, kde má vady...

Buď se tedy zeptáte, jestli někdo aktuálně nenabízí u něj servisované auto. Pokud ne, můžete ho požádat o asistenci při nákupu nějakého na internetu vyhlídnutého kousku.

Neomezujte se na bazary nebo na prodej "z domu" - hledejte prostě ten nejlepší kus. Když to nepoznáte vy, pořiďte si rádce. Třeba tisícovka za ochotu nakonec ušetří desetitisíce.

repkin*
hodnocení

0x

Podívejte se v bazarech po okolí. AAA, AutoESA apod. jsou jen podvodníci. Zeptejte se někoho, kdo si od nich kupoval auto, či ho prodával. Auto, co se dá sehnat za 80k oni prodávají za 120k a ještě se tváří, jakou Vám dělají službu. Praktiky AAA, jak z bouraných aut na totální škodu dělají "nebourané" po prvním majiteli jsou také známé, stačí pohledat na internetu. Za sebe rozhodně nedoporučuji a přeji hodně štěstí při koupi, na to musí mít člověk dneska hodně velké nervy.

doplněno 31.07.16 17:51:

Já když kupoval, tak jsem hledal po různých internetových inzercích, např. na seznamu, nakonec jsem stejně koupil od kolegy z práce. Kolikrát lidi na odpověď na jejich inzerát ani neodpověděli a nebo se strašně divili, že chci lepší fotky, protože kvůli nějakému vraku nepojedu přes celou čr, abych zjistil, že je to šrot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]