Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po výměně baterie nefunkční rádio,chybí kód

Od: martin45 odpovědí: 7 změna:

ahoj prosím o pomoc při zjištění kódu autoradia Blaupunkt Chorus AUZ1Z2A4404215.

Děkuji za pomoc Martin

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vanad1*
hodnocení

0x

Řeší se to buď u prodejce auta, když je to originální autorádio. U novějších aut se sprárovává pin autorádia s řídící jednotkou, takže po odpojení akumulátoru si to samo načte pin arádio funguje.

U neoriginálu jsou různé firmy, které kód zjistí za poplatek.

jarek*
hodnocení

0x
Nebo se da sehnat zdarma na internetu staci vyrobni cislo a jmeno autoradia
martin45
Děkuji za odpověď, trochu jsem hledal až jsem našel toto forum a předešlé diskuze. Na začátku jsem uvedl číslo a název, tak jestli někdo zjistíte více? Za každou další pomoc Děkuji

mzxy*
hodnocení

0x

pokud je v autě z továrny, v manuálu na zadní straně bude sponkovačkou přišitý malý štítek s kódem

martin45
Auto je z 98.roku a nejsem první majitel, tak bohužel asi nemám všechny manuály.

dam®
02.08.16 11:51
hodnocení

0x

https://www.radio-code.co.uk/blaupunkt-radio-codes.html

martin45
Dobrý stránky, ale pořád to na konci hlásí error

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]