Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otacky za studena

Od: danyrosa odpovědí: 2 změna:

Ahoj

Je normalni kdyz se mi pri rannim starte zvysi otacky na 1000 a splhou samovolne az nekde k 1200 a pak po zhruba 15-20 sekundach sami spadnou? Pri dalsich startech je vsechno ok a volnobeh je taky ok. Nevite nekdo jestli pri odpojeni baterie a nasledne seslapnuti brzdovyho pedalu se vynuluji adaptacny hodnoty a to treba i klapky? Mam op com ale nevim jak tam nastavit zaklad pro klapku. Podle navodu jsem to skousel, ale v kdyz otevru ponuku motor kade se tam jde a pak bych mnel specialni funkce, tak tahle kolonka je seda.. konkretne mi jde o vuz 2003 vectra c 1,8 16v DEKUJI MOC MOC..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U jiného vozu a motorizace mi to dělal krokový motorek - přesně takový problém dle vašeho popisu. Prý se dá jen vyčistit, ale je to vlastně kousek plastu v kovu, takže čištění je dočasná oprava - samozřejmě doporučím servis, ale může se mrknout nejprve sem.

zajomaveeee
Zajimave na tom je, ze vetsina aut tohle za studena dela. Ze by sytic? Po chvilicce se vypina zejmena po prvnim rozjezdu nebo lehkem proturovani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]