Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Je normalni kdyz se mi pri rannim starte zvysi otacky na 1000 a splhou samovolne az nekde k 1200 a pak po zhruba 15-20 sekundach sami spadnou? Pri dalsich startech je vsechno ok a volnobeh je taky ok. Nevite nekdo jestli pri odpojeni baterie a nasledne seslapnuti brzdovyho pedalu se vynuluji adaptacny hodnoty a to treba i klapky? Mam op com ale nevim jak tam nastavit zaklad pro klapku. Podle navodu jsem to skousel, ale v kdyz otevru ponuku motor kade se tam jde a pak bych mnel specialni funkce, tak tahle kolonka je seda.. konkretne mi jde o vuz 2003 vectra c 1,8 16v DEKUJI MOC MOC..
U jiného vozu a motorizace mi to dělal krokový motorek - přesně takový problém dle vašeho popisu. Prý se dá jen vyčistit, ale je to vlastně kousek plastu v kovu, takže čištění je dočasná oprava - samozřejmě doporučím servis, ale může se mrknout nejprve sem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.