Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yamaha DT - Z přepadu vytíká voda z chladiče

Od: yamaharas odpovědí: 2 změna:

Zdravím, u mé Yamahy DT 80 mi vytíká voda z chladiče z přepadové hadičky.

Dělá to jen, když je motor nastartovaný, ráno třeba vodu doleju a večer tam je sucho. Když doleju ráno a nejezdím celý den, neubyde nic.

Nevíte, čím by to mohlo být? Už vážně nevím..

Dělal jsem tam novou elektriku, jelikož to mám do crossu, tak jsem zapojil jen jiskru a světlo, ale to by nemělo mít žádný vliv si myslím.

Yamahu jsem měl rozebranou (motor ne) stříkal jsem rám, plechy, plasty..

Pak jsem to opět složil a od té doby ten chladič chčije.

Děkuji za každé rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neprehrieva sa vám tá motorka?Píšete,že ste odpojili elektriku a náhodou aj nie vodnú pumpu,hoci neviem či je pohon elektrický alebo mechanický.Ak sa prehrieva,tak môže byť chytnutá alebo tesnenie pod hlavou.

hodnocení

0x

Neznám motorky,jedině si ještě něco málo pamatuji o pionýru,ale u auta toto znamená dvě závady-fouklé těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava a tlakuje do vody a ta pak vytéká ven!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]