Nejste přihlášen/a.
Koncem Jara jsem si nechala opravit spojku. Jezdím v horské oblasti a tak 5. rychlostní stupeň málo využívám. Až tento týden jsem najela na dálnici a 5. stupeň mi nešel zařadit.Jsem už bez manžela a v motoru se nevyznám Auto má nejeto 130 tisíc.
Ptám se na názor:
Je možné, že nejméně, až vzácně, používaný 5. rychlostní stupeň by byl opotřebovaný, nebo to může mít souvislost s výměnou spojky. za poradu děkuji.
Milý Ďábůíku.
To jsem nezkusila, ale zkusím. Soused mi říká, že je převodovka v háji. Má logika se s tím nějak nemůže smířit. Manžel s tím jezdil jak na vojně s Tatrou VS. Až mi to srdce rvalo, ale já si o sobě myslím, že mám na řazení cit. Tak si myslím, že když jde bez problémů řadit každá rychlost, jen ta pětka ne, že to nemůže být až tak vylágrované. Jsem totiž stará bába, pro kterou mé auto jsou mé drugé nohy. Nová převodovka by mne zruinovala totálně, A budu ráda, když ušetřím na pojistku. Děkuji za zájem a zítra ráno hned zkusím tam tu pětku dát na sucho. Pak dám vědět.
tak to bych spíš viděl na špatně seřízený táhla-lanovody od řazení co zkusit zajet tam kde tu spojku dělali at na to kouknou nebo najít šikovnýho garážovýho opraváře aby to okoukl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.