Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vag com 7 miestny PIN

Od: majaless odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

Chcem sa opytat, dnes mi octavia 1,6 55 kw 1998 napisalo cez vag toto:

01249 - vstrikovaci ventil 1 (N30)
31-10 - preruseni nebo zkrat na kostru - Sporadická

po dlhsiom stati sa stane, ze auto nenastartuje na prvykrat.. Ale na druhy uz na brnk a potom vyhodi tuto hlasku.. Dnes som vymenil sviecky a vycistil klapku a poriadne ukostril inducku.. Zaujimalo by ma co moze tuto chybu sposobovat? Moze to byz aj len spinka v strekovaci? Alebo spina v benzine? Ked som chcel cez Vag akcne cleny motora, tak mi napisal, ze pre toto vozidlo nie su ziadne akcne cleny.. Chcel som dat logovanie, a tam zase chcelo nejaky 7 miestny pin neviete niekto kde ho najdem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono je fakt ťažko niekomu radiť,ak si niekto zaobstará len tak diagnostiku,možno dokonca nelegálnu,no to netvrdím.Dajte auto do servisu a máte pokoj.Inak ten sedemiestný PIN vám musí vygenerovať podľa dokladov a imobilizera oficiálny dovozca,predajca alebo servis.Ku tomu ešte potrebujete aj kód toho kto ho vám vygeneroval.

hodnocení

0x
Nechapu co chces logovat.
Ktomu ta chyba je sporadicka. Nekdy v minulosti byla a ted jiz neni...
Muze to byt od kabelaze , po vstrik.
majaless
hodnocení

Ta chyba je sporadicka ale po vymazani ju vzdy vyhodi pri prvom starte ked auto dlhsie stoji.. cca 20 hodin. Ide tazsie nastartovat.keby je zla kabelaz tak si myslim ze to vyhodi chybu hocikedy a nie az pri dlhsiom stati vozidla..a jeden tryskovy ventil moze sposobit to aby to startovalo dlhsie? Vag mi vypisal ze pre riadacu jednotku motor neponuka ziadne akcne cleny ked som chcel jednotlivo vyskusat pri akej cinnosti sa chyba objavi.. prrto som chcel skusit ci nieco podobne nie je mozme cez logovanie..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]