Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Chcem sa opytat, dnes mi octavia 1,6 55 kw 1998 napisalo cez vag toto:
01249 - vstrikovaci ventil 1 (N30)
31-10 - preruseni nebo zkrat na kostru - Sporadická
po dlhsiom stati sa stane, ze auto nenastartuje na prvykrat.. Ale na druhy uz na brnk a potom vyhodi tuto hlasku.. Dnes som vymenil sviecky a vycistil klapku a poriadne ukostril inducku.. Zaujimalo by ma co moze tuto chybu sposobovat? Moze to byz aj len spinka v strekovaci? Alebo spina v benzine? Ked som chcel cez Vag akcne cleny motora, tak mi napisal, ze pre toto vozidlo nie su ziadne akcne cleny.. Chcel som dat logovanie, a tam zase chcelo nejaky 7 miestny pin neviete niekto kde ho najdem?
Ono je fakt ťažko niekomu radiť,ak si niekto zaobstará len tak diagnostiku,možno dokonca nelegálnu,no to netvrdím.Dajte auto do servisu a máte pokoj.Inak ten sedemiestný PIN vám musí vygenerovať podľa dokladov a imobilizera oficiálny dovozca,predajca alebo servis.Ku tomu ešte potrebujete aj kód toho kto ho vám vygeneroval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.