Dobrý den, drcla jsem do automatu chtěla jsem se zeptat, jestli mám možnost řešit ve správním řízení , který se mi stal před dvěma měsíci v obchodním domě Fórum v Ústí nad Labem při výjezdu z parkoviště lístků, drcla jsem do automatu na označování lístků. Já měla na autě prasklé sklo u světla malinko drclý nárazník. Když se situace stala, hledala jsem ochranku parkoviště a nenašla. Odjela jsem domů a následně začala obvolávat ochranku, magistrát. Dostalo se mi odpovědi ať to , že škoda není žádná. Následně mi po dvou měsících příjde pokuta na 2.500 Kč od Magistrátu, o přestupku a ujetí od nehody. Nemám tušení jestli se mohu nějak bránit a jestli existuje nějaké řešení. Děkuji za odpověď kytková
od nehody se neodjíždí, automat stojí milion a samoznou pokutou se to nevyřeší, budete navíc platit náhradu škody
Předvolání ke správnímu orgánu znamná že budete podávat vysvětlení, praqvděpůodobně v zahájeném správním řízení, proto na Vaši otázku odpovídám...ano, mátre množnost ve správním řízení vše řešit
Škoda a pokuta není totéž. Příště bych na Vašem místě volal policii, pokud by na tom automatu byla vidět nějaká škoda. Rozhodně bych doporučil to správní řízení dotáhnout do konce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.