Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správní řízení

Od: ivetakytkova odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
drcla jsem do automatu
chtěla jsem se zeptat, jestli mám možnost řešit ve správním řízení , který se mi stal před dvěma měsíci v obchodním domě Fórum v Ústí nad Labem při výjezdu z parkoviště lístků, drcla jsem do automatu na označování lístků. Já měla na autě prasklé sklo u světla malinko drclý nárazník. Když se situace stala, hledala jsem ochranku parkoviště a nenašla. Odjela jsem domů a následně začala obvolávat ochranku, magistrát. Dostalo se mi odpovědi ať to , že škoda není žádná. Následně mi po dvou měsících příjde pokuta na 2.500 Kč od Magistrátu, o přestupku a ujetí od nehody. Nemám tušení jestli se mohu nějak bránit a jestli existuje nějaké řešení.
Děkuji za odpověď
kytková

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

1x

od nehody se neodjíždí, automat stojí milion a samoznou pokutou se to nevyřeší, budete navíc platit náhradu škody

Předvolání ke správnímu orgánu znamná že budete podávat vysvětlení, praqvděpůodobně v zahájeném správním řízení, proto na Vaši otázku odpovídám...ano, mátre množnost ve správním řízení vše řešit

hodnocení

1x

Škoda a pokuta není totéž. Příště bych na Vašem místě volal policii, pokud by na tom automatu byla vidět nějaká škoda. Rozhodně bych doporučil to správní řízení dotáhnout do konce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]