Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení nákladního přívěsu za os. auto

Od: winki* odpovědí: 7 změna:

Přátelé. Jaké doklady potřebuji k odhlášení nákladního přívěsu? Dík za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Malý,velký T.P. a SPZ a nenarazit na nějakého blba na dopravním (jako já) který bude chtít protokol o ek.likvidaci Přívěsný vozík není motorové vozidlo, proto se na něj nevztahuje povinnostekologické likvidace. Proto nemusíte při zániku vozíku (vyřazeníz evidence vozidel) dokládat ekologickou likvidaci a vozík si můžeteponechat k využití na vlastním pozemku, ale nesmíte jej již použít napozemních komunikacích. Pokud byste ho chtěl převést z místa A do místa Bpo komunikaci, musel byste s ním nakládat jako s nákladem, tedy převést hona jiném vozidle.
doplněno 21.07.16 21:07:

Tak ten po mě nechtěli ale znáte to,šak ho unesete:) jo a vyplnit žádost dá se i vytisknout třeba:

mdcr.cz/...

winki*
hodnocení

Dík za odpověď. A doklad o povinném ručení?

Nač při vyřazení ZK?Trošku na hlavičku!

winki*
hodnocení

Děkuji CITRONE ale snad se ve svém věku (68 let )můžu zeptat . A kdo že je na hlavičku? Já a nebo VY !

kfap
hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud se chcete zbavit přívěsu, možná bych ho koupil pokud ještě existuje. Napište jak vypadá, odkud jste. Děkuji.

hodnocení

0x

Připojuji zájem o doklady na přívěs. Formality rád vyřídím včetně nezbytných poplatků a vzájemném vyrovnání. K oboustrané spokojenosti *pivo*

winki*
hodnocení

Můj telefon 605880772. Liberec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]