Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to

Od: hansiki odpovědí: 4 změna:

Zdravím, dneska jsem na naší příjezdove cestě našel zvlaštní železnou podložku, nejsem si jisty, ale myslím si, že pochází z mého auta (peugot 206) nebo z toyoty verso a škody fabie. Mohl by jste mi někdo říct, co je to? a Z čeho to je?

Co je to

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

držák akumulátoru - baterie je tímto přišroubována, aby se nehýbala... mrkněte se na spodní část aku, jestli nechybí

doplněno 21.07.16 15:27:

jo a tipnul bych si fabii - tuším právě stará fábie měla 10tkou šroubem přišroubovánu AKU a blbě se to oddělávalo... musel jsem si zajet pro gola-sadu, abych mohl tchýni aku vyměnit...

hodnocení

0x

Jakmpíší předchozí rádci!Skoro určutě držák AKB.Na Xantii mám obdobný!Jinak POZOR na to!Neupevněná aku může způsobit třeba požár auta při drobném štouchanci nebo rzantním brzdění a je neboo byla to závada díky které se dalo neprojít na první pokus na technické!

hodnocení

0x
Tak tohle mam u golfa. Drzak baterie.

vernon
hodnocení

0x
Odšroubovat samo se to nemohlo. Člověk který měnil autobaterii u dotyčného vozu, musí být pěkný lempl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]