Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Včera 20.7.2016 jsem si koupil ojetý motocykl v Praze. Dnes 21.7 2016 jsem si nechal udělat evidenční kontrolu a poviné ručení v místě svého bydliště v Kladně. Na prázdném úřadě v Kladně mi bylo sděleno, že přepis můžu udělat pouze na přeplněném úřadě v Praze. Můj dotaz tedy zní co mám nyní dělat, když evidenční kontrola je platná 10 dní a první možný termín rezervace na úřadě v Praze je za 11 dní.
Předem děkuji za odpověď.
Nasraný občan
Dobrý den, ano ty termíny jsou na webu plné (nechce se mi to hledat, ale myslím že to umožňovalo jen 12 rezervací na jednu konkrétní hodinu?), ale v reálu jsou přepážky ÚPLNĚ volné ( a že jich tam je? tipuji kolem dvaceti) - byla jsem tam ve čtvrtek 7.7. Jen si ohlídejte prázdninovou otvírací dobu, je úplně jiná než přes běžný rok, podstatně kratší.
přijedete ráno do Stodůlek ( Jeremiášova ulice), je tam od půl osmé fronta, která se v půl desáte rozplyne...jede se tam na 14 přepážek a až do večera...
ale nedám za to rukru do ohně, zákon se má brzy změnit hlavně kvůli pražákům, tisíce firem mají fiktivní sídlo v Praze kvůli tomu, že takové množství podnikatelů není schopen finanční ani živnostenský úřad zkontrolovat ani jednou za 10 let...firmy přihlašuj auta jako na běžícím páse a kvůli nim Praha nabírá pořád zaměstnace aby se to zvládalo...
Samozřeme jsou tam i desítky až stovky firem z Kladna, je to blízko...až se bude dát dělat cokoliv kdekoliv, budou přeplněny úřady tam, kde je hodně firem a především hodně autobazarů...tedy i v Kladně...belze vyloučit že se pak vše otočí
navíc evidenční kontrola motorky s platnou technickou prohlídkou je nadbytečná buzerace a vyhozené 4 stovky, pro majitele STK doživotní nadstandardní příjmy...
Proto chce pan ťok další a další STK, dnes je jich 360 a podnikatelé mají zájem o doživotní definitivu...Zákn je totiž napsán schválně tak, že když se jednou povolí někomu provozovat STK, nedá se to zrušit, protže zájkon nestanovuje kdy a za jakých podmínek...
dopadlo to líp než jsem čekal (na jarově fronta 2,5 hodiny ale hlavně že to mam hotovy). Jinak k novému zákonu - chtěl jsem si rozšiřovat ŘO z A1 na A. Původní cena 3500, nová cena 9500 ... Tak jsem koupil skůtr. Díky pane ministře
To nestačí, pan ministr tvdí, že zákony mají být pro lidi, tak mu napište...
Mimochodem pokud jde o změnu pravidel zkoušek na motocykly, za vznikem "motodromů" stojí jediný úředník MDCR, který svůj názor vnutil celému našemu státu a pan ˇTok tuto hloupost podpořil...
Podstatou je vznik velkých zpevněných nebo vyasfaltovaných ploch, kde se dá s motocyklem rozjet minmálně na 50 km/h a bezpečně zastavit nebo kličkovat mezi kužely...přes odpor obcí a poslanců vydalo MDCR vyhlášku kterou změnilo průběh zkoušek na motorky..."motodrom " pode vyhlášky zřídí často soukromá firma, pokud dané město nemá vhodný pozemek, firma si za to LOGICKY NECHÁ ZAPLATIT...
Víme že po vydání vyhglošáky se na celé měsíce zastavily zkoušky na řidičáky na motoryk, porotože podobnou plochu neměl v ČR snad nikdo...a na jaře se často na zkoušku jedzdilo do jiného kraje...dnes je to už lepší ale za cenu vyšší ceny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.