Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zajímám se o jistý druh a tip auta.V okolí mám všechny zmapované,znám spz,majitele atd.Není jich moc.Mám vyhlídnuté jedno pěkné a zachovalé.Zjistil jsem si adresu a majitele vozidla.A chtěl bych ho koupit.Mám zazvonit a říct to?Není to blbé?Začnou se ptát jak jste mě našel apod.Za stěrač lístek dát nemohu,protože nevím,kde má auto garáž.Zase si říkám,že když má někdo zájem o pozemek,taky si vyhledá trval. pobyt majitele a zazvoní,nebo napsat dopis?Co myslíte?
Dobrý den. Auto je v nějaké inzerci nebo jste si prostě našel někoho, kdo o auto pečuje a chce ho mít dalších 10 let, ale vy ho chcete ukecat na prodej za výhodnou cenu?
Právě důchodci si svá auta nechávájí "dožít" - starají se o něj, ale na nové nemají.
Pokud mu nenabídnete výrazně vyšší částku, než je obvyklé, jistě vás pošle k šípku.
Není to blbé.Taky se mě lidi ptají jestli bych jim neprodal auto (když vytáhnu staré vrány z garáže na zahradu a jdou vidět od cesty).Řeknu,že není k prodeji a je to.Spíš by mě obtěžovalo,kdyby jeden a ten samý zamnou chodil a stále dokola škemral,to by byl problém.Ale to co popisuješ je v pohodě.Zazvoň,slušně se zeptej a uvidíš.Spíš tam zajdi osobně,já bych na lísky nereagoval taky.Rozhodně to blbé není !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.