Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje-zhasínají kontrolky

Od: punker* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,jedná se o kawasaki kle 500 r.v.1992 Dnes jsme zastavili na benzínce a když bratr chtěl nastartovat,tak mu cvaklo relátko a zhasly kontrolky,zkoušeli sme projít kabeláž a na nic špatnýho sme nepřišli...Kontrolky při vyplým motoru občas svítily normálně,občas trochu mín a občas skoro vůbec. Po rozsvícení světel, zapnutí blinkru,nebo něčeho,kontrolky pohasly jakoby byla vybytá baterie,ale nakonec se nám povedlo mašinu roztlačit,ale po cestě dvakrát zdechla a předtím střelila do vejfucku. Může to být špatný relátko,nebo bude problém někde v kabeláži,co máme zkontrolovat? Mám stejnou motorku,tak relátko můžem zkusit ode mě :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Najprv by som skontroloval batériu.Tebe štartuje -tak ju daj do kamarátovej a hneď budete vedieť či treba vymeniť batériu ,alebo hľadať chybu inde.

asd1
hodnocení

0x

tip kostry - přechodový odpor. Příp. kabeláž typu zlomený drát...

punker*
hodnocení

Tak je K.O. baterie, zajímavý je že jsme ujeli asi 170km bez problému a na banzince z ničeho nic nastal problém... Jinak motorka od včerejška odstavená a dnes jsem naměřili asi 13.05V po rozsvícení světel se napětí výrazně snížilo, ale po pár minutách klidu, zase 13.05V :D takže se bude měnit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]