Nejste přihlášen/a.
Pesničky ktore ti autorádio nechce prehrať sú v inom formáte.Tvoje auto rádio prehrá len normálne cd a mp3.Iný formát neprehrá.Počítač ti prehrá aj iné formaty.Daj kartu do počítača a zisti si v akom formáte sú nahraté pesničky ,čo nejdú.A tie potom nahraď mp3 formátom.
uveďte přesný typ autorádia - třeba najdeme návod, kde bude uvedena komprimace (zhuštění dat) pro přehrávání. Předpokládám, že některé MP3 máte provedeny do formátu, který rádio nebere...
Jak uvádí kolegové - MP3 může být různé komprese a záleží tedy na kvalitě záznamu a případných chybách. Sám výrobce přehrávače uvádí v manuálu níže.
Nechci zakládat nové vlákno,tak s prominutím použiji toto. Mám autorádio Sencor SCD-5045MR a využívám jej hlavně pro přehrávání MP3. Myslel jsem, že je vždy důležitý údaj pro max. SD v gb.Zde se to u tohoto modelu tedy neuvádí,mám vloženou kartu o kapacitě 16gb.Na ní mám aktuálně 1010 skladeb,ale rádio po souboru 999 skočí na začátek 001. Problém je tedy v tom,že při výběru jakéhokoli autorádia tato informace uvedena není.
...popřípadě prosím o tip na model,který nemá problém přehrát 1000 mp3 a výše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.