Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Vlastnim golf 5 generace 1.9TDI rv 2008 mam na vas par dotazu.
1) Kdyz zapnu klasický světla tak mi na palubní desce nesvítí zelená ikonka světel. Kdyz dam dalkove tak modra sviti ale zelena nikoliv. Slysel jsem ze prý v tomto golfu zelená ikonka svetel neni tak by me zajimalo jak to tedy je.
2)Mám v aute radio RNS300 a chtel bych se zeptat jak je to s navigaci jestli je nutne cd nebo zda se mapy nahravaj nejak primo do radia.
3) Dá se k radiu uvedene v bode cislo 2 dodelat aux abych mohl pripojit telefon? docela mi absence aux konektoru chybi
Vsem radcum dekuji za pripadne odpovedi. Rád vaše odpovedi ohodnotim jako dobre.
1) Podívejte se do návodu k obsluze, jestli tam ta ikonka má být nebo ne. Pokud není, tak tam holt není. U VW to celkem překvapí, ta chybějící kontrolka je spíše zvykem japonských a korejských aut.
2) Nahrávají se buď přes DVD a nebo přes SD kartu:
Pokud chceš ušetřit, tak holt na nějaké specializované fórum a nebo do nějaké firmy, která se tím živí.
3) Pokud tam aux opravdu není (může být někde schovaný, třeba v loketní opěrce, ve schránce přes spolujezdcem), tak existují adaptéry. Asi nejsnažší je zajet do nějakého servisu, co se elektronikou koncernových aut zabývá.
BTW Taky doporučuju nějaké specializované VW fórum. Přesně tyhle věci se tam řeší... bývají tam i lidi, co si přivydělávají těmi dodělávkami, aktualizacemi atd.
Oprava: Ta SD karta je pro RNS310. Ta 300ka bude mít asi jen DVD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.