Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrzání při průjezdu nerovností v malých rychl

Od: fabia2 odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, mám Škodu Fabii 1.4 63kW, najeto 45 tis. km. Všiml jsem si, že při průjezdu nerovností to vrže a myslím si, že to dělá více ve vlhku. Zvuk je takový gumový (plastový) vrzání. Dělá to zájména v malých rychlostech do 40 km v hodině. Nevíte co to může být? Auto je rok a půl staré. Díky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Možností je víc,od spodního čepu,po gumové uložení stabilizítoru až po utržený silentblok v rameni. Rovněž to může dělat i vrchní uložení tlumičů. Že je rok a půl staré nic neznamená,poškodit se na našich silnicích může velmi rychle

fabia2
hodnocení

Ujede to 1000 km? Jsem s tím teď v zahraničí.
fik

Tak to těžko říct když to nevidím,ale pokud to nějak hrozně nemlátí tak si troufnu říct že ano

fabia2
hodnocení

Na normálním asfaltu při rychlostech nic není slyšet ale na těch schodech to vrže a zda se mi, že to dělá i při přidání plynu na dvojku a přidám plyn tak tam něco zavrže ckavne.

hodnocení

0x
Me takhle vrzal na fabce stabilizator. Po vymene ok. Pokud to je ono 1000km to ujede.

hodnocení

0x

Taky jsem před rokem měnil stabilizátor a zapoměl jsem ho při montáži namazat silikonovým olej.A najednou stabilizátor začal strašně vrzat.Po namazání přestal stabilizátor vrzat.Vše je ok. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]