Dobrý den, mám Peugeot 306 break 1.9D rv.2000 mám na něm problém se spojkou. Jednou jsem nastartoval zmacklu spojku a pedál zůstal na podlaze vymontovat jsem lanko a lanko bylo v pořádku ale na tom plíšků co tahá to lanko to bylo úplně volný jako kdyby tam spojka vůbec nebyla tak jsem sundal spojku lamela byla trošku horší ale ještě ne na nýty a na pritlacaku taky bez zjevných závad ten drát po obvodu prasklý nebyl ale podle mého rlto nic jiného být nemůže tak jsem koupil nové to ložisko pritlacaku a lamelu po smontování spojka v pořádku auto asi 3 týdny až do včerejška kdy zase pedál zůstal na podlaze lanko v pořádku a ten plíšek je zase volný jako kdyby tam nebyla ta spojka po opětovné demontáži bez zjevných závad a známek opotřebení co by to mohlo být? Nevím si stim rady už předem díky za pomoc.
Občas se u PSA stávalo že praskla vidlice - páčkaod lanka na ložisko.Potom na některých praskal nějaký plastový "dzindzik" taky zvaný "dudlík" u pedálu.jiank pokud bylo rozhozeno měl jste i přítlačák!Také jsem to tak v minulosti dělal-opticky vše OKale nejelo,na jednotku plný plyn a lážovou chůzí jsem byl o hooodně rychlejší!I mechanik tvrdil že je vše OK.Vyměnil jsem celý set -lamela.přítlačný kotouč,vypínací ložisko a vše OK!
doplněno 14.07.16 21:49:
Jinak-máš DW8 nebo DW8B nebo XUD9 nebo XUD9BSDspojky se drobnostma liší a všechny jsou 1,9 D !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.