Nejste přihlášen/a.
Vznikl mi nový problém na autě (passat tdi 81kw), asi týden po nastartování se z motoru vyadává střašný kvílející zvuk, po přidání plynu na naeutrál je to hlasitěší, a to i když zatáčím na volnoběh bez větších ot.na volnoběhu. Po zahřátí to už jde slyšet téměř nepatrně. nejprve jsem měl podezření na motor, že by byl přidřenej, ale ted mě napadlo i servo? Jak postupovat, dolít servo olej, když to nepomůže co dál? Chci si co nojvíc pomoc sám, až po to vyhledat odborníka,díky.
Mozna bude fakt zlobit servo, koukal jsem do nádobky a oleje je uplne nadno, co treba dolit mezi rysky? Muze to být servem, když vydává hrozné zvuky? Díky,
Tak jsem dolil universalni olej do posilovače a zjistli jsem, že se to ztišilo, uvidím zítra ráno, jak to bude studeny, esi se problém vyřešil definitivně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.