Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem rádcům. Řešíme celkem zapeklitý problém na opel astra G ročník 1999. Paliové čerpadlo nejede. Sehnali jsme jiné a to taky nešlo,to mě už bylo podezřelé tak jsem je zapnul na trvalé plus od baterie a normálně vrčelo a tlakovalo. Po zapnutí klíčku napětí na konektor jde,ale strašně nízké,odhadem tak 5voltů že sotva žhne 5w žárovička a tím čerpadlem to prostě neotočí. Zkontrolovali jsme všechny pojistky a nic špatného nenašli. Vyndal jsem relátko a silové kontakty spojil drátkem,čerpadlo se normálně rozeběhlo jako by mělo trvalý plus od baterie,slyšitelně vrčelo a tlakovalo a auto normálně nastartovalo,takže ve vedení problém taky není. S relátkem ani ťuk,tak jsme si mysleli že je špatné relátko,sehnali jsme jiné,z auta kde prokazatelně fungovalo a stejně nic,čerpadlo prostě neběží takže relátkem to taky není. Co vlastně spíná to relátko? řídící jednotka? nebo to jde jen od spínací skřínky?
Budu moc rád za každou radu
Tak se ještě k otázce vrátím,relátko jsme uzemnili a čerpadlo konečně jede,ale vyvstal další problém,nemůžeme to odvzdušnit. Čerpadlo jede na tak vysoké otáčky že to z toho prostůrku pod čerpadlem vytáhne benzín tak rychle,že nový nestačí natéct a čerpadlo začne sát bubliny i když je tam půlka nádrže. Nemá to i nějakou výkonostní regulaci? kterou jsme tím uzemněním vyřadili? Je to peklo,nejradši by jsme to auto shodili ze skály,na žádným jsme nestrávili tolik času
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.