Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám prosbu. Natankovali jsme plnou nádrž a dva dny po natankování a ježdění, nám začal při rozjíždění téct benzín, když jedeme plynule, tak nic neteče. Nyní stojí týden na zahradě a je vidět, že i teď z nádrže kape. Můžete prosím poradit, co by to mohlo být? Děkuji.
Kuwa chlapoe,to nemůžeš lehnout pod auto a kouknout odkud kape?Tuším ani nemusíš přímo pod auto neboť trubky jsou převážně vedle levého prahu,teda pokud je to trubkou!
Asi ne.protože pokud si lehnu pod a nevidím tak jdu dál tak abych viděl .Nevím jak ostatní rádci ale osobně já od monitoru ani nevím jakého máte citroena natož kde Vám kape benál!Ale pže se tak hloupě ptáte dám jednu hloupou radu dejte to do servisu se slovy kape mi benzín!Oni si jistě za pár tisícovek (vašich !)budou vědět rady!
Pokud si to myslíš.Ale pokud bych to dělal jako ty tami můj Cíťa víc nejezdní než jezdí!Mysli si co chceš ale na blbou otázku (kape mi někde benzím,čím to může být) je rada "dej to do servisu"to nejlepší! /
Hele dám TI chytráku taky otázku kape mi LHM čím to bude?Zajisté si si budeš v+ědět rady a zrovna tak poznáš co mám za auto? Že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.