Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční brzda vrací samostav brzd.paken na zač

Od: jell odpovědí: 3 změna:

dobrý den,měnil jsem na 106 Peugeotu zadní pakny.Je tam brzdový buben.Dal jsem tam starší dobré pakny.Samostav při sešlépnutí brzdového pedálu normálně funguje /pedál brzdí bez vůle/,ale při zatažení ruční brzdy se samostav přecvakne do krajní polohy paken/jako když jsou nové/.Takže je tam velká vůle pro utažení ruční brzdy.Když pak šlépnu na pedál a brzdím tak se samostav normálně zase přestaví jak má.Tedy do minimální vůle paken.Když zatáhnu za ručku tak se samostav opět přestaví na krajní polohu/co největší mezera mezi bubnem a paknami/.Co tam je za problém?Neměl jsem nad tím čas špekulovat.Musel jsem jezdit.Asi tam ta páčka u brzdových paken od lanka ruční brzdy někde zachytává za pakny,nebo nevím..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

1x

a nemas v lankach volu? nastavoval si si ich po vymene oblozenia?

hodnocení

0x

Nebo jsi něco dal špatně!

fik

Špatně jsi to složil,asi ne moc špatně,ale něco tam není jak má být. To i když jsem automechanik,tak kolikrát bubnovou brzdu si musím vyfotit abych to všechno zase poskládal tak jak bylo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]