Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leasing možnost napsaní do techníckého jako u

Od: kasper® odpovědí: 2 změna:

zdravím ,

kámarad chce Leasing kde se dá on napsat jako uživatel auta existuje něco takového popřipadě mohl by jste mi napsat firmy které tohle nabizejí

doplněno 11.07.16 16:52:

tak jsem se seknul kamárad chce operativní leasing

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

první část - každý leasing se řeší způsobem, že vlastník je leasing.spol a uživatel konkrétní osoba.

druhá část - operativní leasing je vlastně pronájem na smlouvu

Obě varianty jsou podobné s rozdílem, že v první platíte 8 let a máte pak ve vlastnictví šrot za pár korun nebo platíte 3 roky a máte vždy "nový" vůz, který nikdy nebude váš.

doplněno 13.07.16 21:40:

@tomasjezisek - máte prostor - já se snažil vysvětlit pojmy - že je operativní leasing majetkem firmy a nikdy nebude majetkem uživatele, uživatel je uveden ve smlouvě - nebude tedy v TP - to mi z věci vyplývá.. Každá firma však může mít jiné podmínky, proč tedy na obecný dotaz (ne moc konkrétní) odpovídat konkrétně?

Ale máte možnost mne opravit a budu rád, když se dozvím něco nového.

Hezký večer.

tomasjezisek

Dobrý den, nezlobte se na mne, ale toto je odpověď hodná politika, sice oceňuji Váš jistě dobrý úmysl, ovšem otázka zněla trošku jinak, a ta bohužel zodpovězena nebyla. S pozdravem Tomáš Ježišek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]