Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka - špatně startuje

Od: josef94* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám zahradní sekačku na nízkou trávu s motorem Briggs & Stratton. Vždy když jí startuju, zatáhnu za šnůru a motor jakoby kopne zpátky a vytrhne mi silou šňůru z ruky. Když zatáhnu znovu, nestane se to a motor normálně naskočí. Dříve se mi toto nestávalo. Sekačka je stará asi 5let. Nevíte někdo, co by tohle mohlo způsobovat? Napadá mě, jestli by to nemohly dělat ventily - špatná vůle. Předem moc děkuju za vaše rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Za pět let má nárok na údržbu.Seřídit zapalování,vyměnit svíčku,možná i zabrousit sedla ventilů a seřídit.

Mohlo by stát,že ventil už nebude tak těsnit a dojde k jeho podpálení.To by byla zbytečná investice,které lze předejít údržbou.

hodnocení

0x

Pravdepodobne ovládanie dekompresie.Ak pôjdete na stránky výrobcu,tak podľa výrobného čísla si pozriete katalóg dielov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]