Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk pri razeni

Od: milan4 odpovědí: 2 změna:
Vlastim vuz Skoda Superb r.v. 2013 najeto 135000 km, ovsem ja jsem najel pouze 10000 km, byl kupovany jako ojety. V poslednich dnech jsem si vsiml kdyz mam vypnute radio zvuku pri prerazeni z 1na 2, ale jen pri prvnim prerazenim hned po startu pri dalsim prerazeni uz nic slyset neni. Je to jakoby takove klapnuti nebo cvaknuti nevim presne k cemu bych to prirovnal...nevite nekdo co by to mohlo byt? Dekuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Mne to robi po nastartovani zaradim jednotku rozbieham popustam spojku a take skrabnutie potom viac uz nic az pokial nevypnem motor a zase nedam jednotku. Jazdim tak uz dva roky a nezhorsuje sa to ani nezlepsuje. Neviem co to moze byt ale pripada mi to jak skrknutie lamely.
doplněno 09.07.16 18:31: Este doplnim som si teraz spomenul ze mne to robi aktivacia abs to tak ako keby skrkne a je klud az do dalsieho nastartovania. Niekedy to mozu robit aj platnicky ak auto odstavis a stojis na brzde tak ich nema co odhodit alebo oddelit a potom pri rozbehu ti suchnu. Kotuc je totiz trosku na krivo dany kvoli tomu aby pocas jazdy oddeloval pakne od seba a kvapalina ich nasledne stlacila. Takze osobne si myslim ze to je normalne aj v tvojom pripade

vernon
hodnocení

0x
ABS si po rozjetí na určitou rychlost kontroluje ventily, což je slyšet jako zachrastění od motoru. Zřejmě přeřazuješ shodou náhod právě při této rychlosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]