Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio pioneer po zvýšení hlasitosti vypne

Od: jyri* odpovědí: 2 změna:

Ahoj lidi mám problém mám rádio pioneer ve vozidle na rádio jsou je napojený zesilovač se subwooferem a jakmile překročím hranici hlasitosti (40 u tohoto rádia max je 62) tak se rádio uplně vypne a vyresetuje a chce to nastavení jako kdybych ho právě napojil na kabely co s tím? rádio mám 3 měsíce je stále v záruce dělá to radio nebo třeba slabé kabely

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

1x
Tu nejde oto kolko volume ti radio da a ze ti to nejde na maximum ! Predzosilovac radia je aky? 4x45w? Ake tam mas repraky nato napojene mimo zosilnovaca? Skontroloval si ci mas spravnu impedanciu radia vs repro? Alebo zosik vs repro? Radio ti vypina zrejme preto ze mas na nom vacsiu zataz ako je jeho maximum a koncovy stupen radia sa prehreje.. tepelna poistka ti odpoji obvod! Zosilnovac mas dobre ukostreny? Skus odpojit ten zosilnovac a skus tomu drbnut na tych 40 a viac ci ho vypne. Pripadne ak ho vypne odpoj vsetky repro a nechaj len jeden a ci ho vypne aj tak skoro bez zataze, pokial hej moze ist o vadu autoradia len je treba mat max vykon repro taky aky udava radio nie ty! Ono to neni len natrepat bednu do auta nech to duni ale aj sa vyznat! Uz som videl horiace auto kvoli amaterizmu co sa tyka hudby do auta! Radio same o sebe bez zosika sa vyhrieva plus zosik este viac hreje plus leto mas ho prekurene pomaly a ty chces este zneho vydolovat maximum. Zapamataj si ze nikdy nieje vsetko take ako sa pise. Aj ked radio ma nalepku 4x50w neznamena ze ti utiahne 4x50w repraky na plne gule! To autoradio moze mat vykon kludne len 4x30w a 50w na nalepke je mozno volaka spicka max co dokaze zo seba vydat! Radsej si zozen niekoho kto tomu fakt rozumie. Sranda to neni a kvoli tomu duc duc a 30km/h po ceste by som neriskoval poziar. Nebudem ti do toho kecat ale ked pises ze daz 40 a autoradio unese 62... podla mna ani nepocita vyrobca stym ze sa najde niekto kto bude davat max na radiu. A pokiak chces hentaku hudbu kde ti okna vytlaci za jazdy tak si kup riadnu techniku za velke financie nie pioneer.
doplněno 09.07.16 18:51: Ked som mal zosik v aute 600w plus basak tak mi pri 25 islo auto vyskocit z farby.. autoradio som mal LG 4x50w mosfet predzosilovac. Pri 30 volume uz nestihali repraky tak neviem kde chces ty zdolat 40 a viac..akurat radio zavaris..

fiser22*
hodnocení

0x

Pokud máš původní slbé dráty tak je docela dost možné že to dělá pokles napětí při vyšším odběru, u zesilovače se subwooferem už se tak nějak předpokládá vlastní odjištěný přívod z baterie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]