Nejste přihlášen/a.
Ahoj
da sa nejako nastavit kulisa na octavii 1,6 55kw? citam, ze asi ani nie pretoze nema lanka ale tiahla.. Obcas ide zle hodit rychlost a je volna.. da sa volako aspon ta vola vymedzit? NIekedy musim ako keby hladat dvojku rychlost. Este by ma zaujimalo ci nema niekto skusenost so stahovanim okien. Vsetko funguje ako ma akurat to ovladanie u soferovych dverach prestalo ist. najskor som musel dost tlacit na tlacitka okien na zadne aj predne okna. potom uz to zacalo len tako keby cukat v tych dverach alebo motorceku okna a nic. Neskor uz ani cukanie.. Skusal som tam davat novy ovladac z ciny za 15€ a ten tiez nefungoval ako mal obcas mi islo stiahnut zadne lave okno.. Tak som do toho stareho ovladaca na podlozky, ktore pajaju kontakty nalepil alobal a uz to ide.. Moze byt problem taky, ze tie plosky na plosaku su uz pretlacene? vsetko ohladom stahovania okien ide okrem tohoto. vsetky okna sa daju samostatne stiahnut bez problemu tak isto automaticke dotahovanie a spustanie okna funguje.. VAG nepise ziadnu chybu. Novy tento ovladac na okna stoji cez 30€ na SK tak chcel by som mat istotu ze to je tym, skor nez to kupim.
Dakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.