Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla bych poprosit o radu. Mám Fabii 1.2
Asi před měsícem mi začala blikat kontrolka chladicí kapaliny. Zcela nepravidelně a bez zjevné příčiny. Kapaliny je dost, motor se nehřeje, diagnostika čistá.
Po výměně nádobky s čidlem se asi po 20 km problém objevil opět. Máte někdo tip, kam dál? Už začínáme být bez nápadu. Z blikající kontrolky jsem dost nervózní.
Díky Bára
Zkus dat dratek do konektoru k cidlu hladiny. At vis zda to je fakt v te nadobce , nebo nekde KO drat.
Zdravím, to bude nejlepší, dát do konektoru tzv. klemu (propojit piny konektroru) a chvíli jezdit a hlavně kontrolovat mimo kontrolky i teploměr. Bude-li to OK, je vada v čidle nádobky (měl by to být plováček, takže možná se tam usadily nečistoty-zkusit nejdříve vyčistit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.