Dobry den. Pri mereni oleje samozrejme na rovine mam pri studenem motoru a treba 12h stani hladinu cca 2 mm pod max ryskou. Pri zahratem motoru je hladina na max rysce. Dokaze nekdo vysvetlit cim to je? Olej ma nejakou roztaznost? Diky za vysvetleni.
Co z toho ,,vypliva´´ to netuším. Ovšem nahlédnutím do návodu k autu je celkem jasno, ne? Navíc si ,,slušně vychované´´ auto samo řekne, když má oleje málo. Ovšem to jsem zatím nevyzkoušel, s tímto autem jsem zatím najel pouze 65tkm a tak jsem ještě olej nikdy nedolil.
xxxy
Vidíš a já mám v návodu toto...
tycoon*
Měření se provádí tak, jak uvádí výrobce. Někdy výrobci předepisují zastudena, jindy za tepla. A může se to lišit motor od motoru, kupříkladu u motoru HTP s 6 ventily Škodovka předepisovala kontrolu zastudena, zatímco u motoru HTP s 12 ventily za tepla.
Nejen olej, ale všechny látky mají tepelnou roztažnost.
xxxy
Dle mého určitě ne tolik aby na rysce to bylo cca 3 mm, když to rozpočítám na celou plochu tak by to dělalo několik ml, což mě přijde jako blbost.
tycoon*
Dám příklad s vodou. Do sklenice nalijete při 20°C přesně 1 litr vody. Vodu zahřejete na 90°C. Objem naroste o 34 ml na 1,034 l. S olejem to bude plus minus stejné a jelikož je ho zhruba 4 litry, tak ten nárůst objemu může být i přes 100 ml.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.