Nejste přihlášen/a.
Nemate niekto prosim potuchy kde na internete sa daju kupit vonkajsie torxove sroby? Nemozem nic najst..Potreboval by som na drziak brzd je to E22. Kde by som nasiel tabulku napriklad aky zavit ma tento E22 torx? Dakujem
Jj je třeba vědět délku šroubu,průměr a závit.Ale pozor to asi nebudou obyčejné ,běžné šrouby,měli by být větší pevnosti.Na mé stojí jeden v originálu (atypický rozměr 9mm ) od citroenu ke 300kč a přitom ve spec.obchodě 8mm nebo 10mm stejné pevnosti kolem 20kč
Zkrátka a jasně-MUSÍŠ si zjistit závit a délku onoho šroubu,bez toho se nepohneš.
hej urcite vacsia pevnost pouzivaju sa na brzdy len to nikde nemozem najst..viem ze to je E22 ale dlzka a zavit netusim.. preto som chcel vyssie nejaku tabulku podla ktorej sa udava zavit na takuto hlavicu.. Ak sa mozem este opytat ked na odvzdusnovaci srob nasadim 10mm kluc ide o odvzdusnovak m6? Nasiel som na stranke gafa tieto odvzdusnovaky za 0,90€ ale neviem ci su nerezove..treba tam nerezove alebo stacia obycajne? myslim aj tak aby sa snimi dalo manipulovat aj za par rokov..
tak videl som tabulku kde napriklad m6 zavit ma danu hlavicu 10mm a m8 zase 23-14 mm preto sa pytam, ci to tak je aj u odvzdusnovakov alebo ako to vlastne je.. Ja na ten odvzdusnovak nasadim 10mm kluc, ale zavit neviem. problem je ten ze mi cez jeden srob presakovala jemne kvapalina po silnejsom dotiahnuti pretala.. Preto som chcel menit odvzdusnovak. Neviete poradit aky by bol lepsi? Ci staci kupit nejaky lacny za 0,90€ alebo nerezovy za 4€?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.