Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám Seat Toledo 2003, 1.6V, benzín. Dneska už se mi tak po třetí stalo, že jsem chtěl nastartovat, ale začala blikat oranžová kontrolka immobilizerů a auto nenastartuje. Čekal jsem asi 30 minut a pořád to nejde. Předtím se mi to nestalo vůbec ale v poslední době už je to potřetí. Minule se mi to stalo dvakrát na benzínce, když jsem natankoval :D Tak to bylo celkem nepříjemný. Nějaký nápad čím by to mohlo být?
Díky,
je pravda, že když se mi to stalo poprvé a bavil jsem se o tom tak mi taky říkali, že to bude asi v klíči. Bohužel nemám náhradní klíč, a nějak moc se v tomto nevyznám. Můžu se někde nechat vyrobit novej? :D A kdyby to byl ten kroužek, za kolik se to asi tak nechá dát vyměnit jestlei máte představu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.