Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učení se na záverečné zkoušky motoškoly

Od: vac odpovědí: 4 změna:

Chystám se na řidičák sk.AM. Mám už zakoupenou učebnici a koukam do ní a to je na zbláznění. Toho učebního materiálů a text jako zákony :( Mám otázku mohu se nějak lepšeji učit na ty závěrečné zkoušky než té ony učebnice? Například formou cvičného testu na mdcr.cz? Abych sem se ty otázky mohl naučit touto formou? Máte nějaké zkušenosti s tímto tématem nebojte se pochlubit do komentářů budu jen rád :)) Hlavně aby to bylo dobré abych si stoho něco odnesl.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud jde o to udělat test, tak je dobrý dělat si testy na netu. Jsou tam přesný otázky a odpovědi jako v testu. Stačí je dělat dokola a odpovědi si zapamatuješ, ale potom v reálném ježdění je to fakt o tom si tu knížku přečíst a zapamatovat. Ty testy tě připraví na test v autoškole, ale ne do reálu.

hodnocení

0x
Učebnici jednou pomalu přečti, pak klidně dělej testy do zblázneni a budeš na testy umět za pár hodin hodně dobře. Jsou na mobilu jako aplikace.
Předpokládám, že se bavíme o předpisech a ne o značkách a křižovatkách. Ty skutečně musíš pochopit a znát, ne znát jen správné odpovědi.

albatros498022*
hodnocení

0x

Naučit se odpovědi na testy je hloupost to nemá se znalostí zákona nic společného. Zase tolik k učení toho není jen to chce se učit a ne hledat jak se tomu vyhnout.

luke18*
hodnocení

0x

Já jsem se učil z knížky, tak i z testů. Nedělej si ten test s 25ti otázky, je to zbytečné, protože se otázky stále opakují. Naopak jeď po těch kategoriích. Zační Zákon č. 361/2000/..., pak Zákon č. 361/2000/..., pak Zákon č. 361/2000/... atd. atd.. Až projedeš všechny kategorie, tak pak teprve můžeš dělat ten náhodný test (25 otázek) + bych projel soubor všech testových otázek. Do toho bych četl knížku. Protože né vždy ti bude vše z těch internetových otázek jasné a v knížce ti to pěkně vysvětlí + jsou tam praktické věci.

Tímto způsobem jsem se připravoval já a měl jsem u zkoušky 50 bodů a jízdy na první pokus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]