Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůže někdo sehnat převodovku?

Od: strasilka® odpovědí: 3 změna:

Mam jednu z prvních oktávek v naftě prý 1.9 SDI a převodovka klekla a je po ní. Už jsem nalítla že pasují z toho či onoho a je mi to ted k ničemu protože převodovky mají kody an on byl jinej a ten můj je DUS. Pomůže mi někdo poradit kde nenalítnout a koupit starší dobrou za rozumnou cenu? Nejlépe kolem stř. kraje ale i dál bych někoho poslala.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tycoon*
hodnocení

3x

Do Oktávek 1.9 SDI se dávaly převodovky s kódy DUS a DRZ, jestli je lze zaměnit, to nevím.

V každém případě stará převodovka je risk, protože může taky kleknout. Doporučuju hledat repasovanou převodovku, kde je odstraněn kontrukční problém s nýty, např:

nejautodily.cz/...

prevodovky-levne.cz/...

Nebo najděte ve svém okolí nějaký servis specializující se na opravy převodovek.

hodnocení

Děkuji za odpověd, najít servis sem se snažila a když jsem se zmínila jiným tak řekli jasně jak mě chtěli natahnout, že stačí vyměnit gufero za sedm tisíc.

danys*
hodnocení

2x
Stara převodovka je risk a pocitejte s tím.ze bude pěkně olitana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]