Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LPG a VÝKON

Od: lpg odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

Slyšel jsem,že prý auto,které jezdí na lpg má nižší výkon.Jak se auto chová,když se přepne na benzín?Chci si totiž koupit Škodovku 120,která je na lpg.Dnes jsem jel jsem ve stodvacítce poprvé a nezdá se mi,že by auto bylo uplně zhnilé.Teda jo bylo,v podlaze byla díra jako prase,ale myslím výkon.Myslíte,že by auto mohlo mít větší výkon bez lpg?Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

U 3kody 120 bych asi tak moc výkon neřešil, jinak na LPG jezdím a o tolik moc to poznat není.

vernon
hodnocení

0x
Stodvacítka bude mít na plyn o něco nižší výkon, u moderních motorů a sekvenčním vstřiku LPG k poklesu výkonu prakticky nedochází.
Na benál pojede normálně jako jakákoliv pojízdná rakev tohoto typu.

fik
hodnocení

0x

*smich*V podlaze je díra jako prase,teda chudák škodovka. Jinak mám feldu na LPG a změnu výkonu nepozoruju,nebo jen zcela neznatelně,jak je to u karburátorových motorů nevím

jirkasirka*
hodnocení

0x

Mám BMW E46 3.0 a při přepnutí na plyn je ztráta výkonu znát, auto nemá takový odpich jako když jede na benzín...

nikdo*
hodnocení

0x

Potvrzuji, že auto s karburátorem má na LPG trochu nižší výkon. Je to znát ale spíš při naloženém autě, a v táhlých stoupáních. Jinak moc ne. Je fakt že mám zkušenost s autem 66kW, nikoliv se šade která má nějakých? 40kW?

Po přepnutí na benzín to jede normálně.

danys*
hodnocení

0x
Fabia 1,4mpi a ztráta výkonu není znát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]