Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkcni klima-zaruka?reklamace?

Od: pepamaly odpovědí: 6 změna:
Dobry den,poradte mi prosim,zda mate zkusenost.Kopil jsem auto z bazaru(16dni zpet),4 roky stare a prestala jit klimatizace-zjisteno unik chl.soustavy chladicem klimy.oprava cca5000tis? orientacni cena.Mohu tuto opravu pozadovat po bazaru?vztahuje se nejaka pravni ochrana?zaruka?na klimu? Auto stalo 190tis.trojkove berlingo. Moc dekuji za reakce.Pepino

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

požadovat můžete leč šanci na ůspěch moc nevidim

hodnocení

0x

Píšete, že přestala fungovat, s toho dovozuji, že při koupi chladila. To asi reklamovat nepůjde, není to skrytá vada.

pepamaly
hodnocení

Kdyz jsem to kupoval nebyli takova vedra,tak jsem tomu nevenoval moc pozornosti-spis mi prijde ze ji na rychlo doplnili aby v den prodeje fungovala!ale dokazte jim to!no kazdopadne pocitam ze si to zacvakam a bazar by se mi vysmal jako bych reklamoval pichlou gumu.

Asi tak nějak.

parmen
hodnocení

0x

Tak to hodně štěstí. Já měl auto z ESA u kterýho to po měsíci totálně nefungovalo. Zapnul jsem asi desetkrát. Ptal jsem se jestli to mám po koupi prověřit a prej že jo. Reklamace zamítnuta.

pol

Mám s esama podobný zkušenosti. Nikdy víc! Po nákupu je zákazník přestává zajímat, arogantní hovada

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]