Dobry den,poradte mi prosim,zda mate zkusenost.Kopil jsem auto z bazaru(16dni zpet),4 roky stare a prestala jit klimatizace-zjisteno unik chl.soustavy chladicem klimy.oprava cca5000tis? orientacni cena.Mohu tuto opravu pozadovat po bazaru?vztahuje se nejaka pravni ochrana?zaruka?na klimu? Auto stalo 190tis.trojkove berlingo. Moc dekuji za reakce.Pepino
Kdyz jsem to kupoval nebyli takova vedra,tak jsem tomu nevenoval moc pozornosti-spis mi prijde ze ji na rychlo doplnili aby v den prodeje fungovala!ale dokazte jim to!no kazdopadne pocitam ze si to zacvakam a bazar by se mi vysmal jako bych reklamoval pichlou gumu.
Tak to hodně štěstí. Já měl auto z ESA u kterýho to po měsíci totálně nefungovalo. Zapnul jsem asi desetkrát. Ptal jsem se jestli to mám po koupi prověřit a prej že jo. Reklamace zamítnuta.
pol
Mám s esama podobný zkušenosti. Nikdy víc! Po nákupu je zákazník přestává zajímat, arogantní hovada
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.