Nejste přihlášen/a.
Moje osobní rada je NEKUPOVAT na autokelly-díl od nich byť to bude třeba kvalita jako Moog ,Ruville,Myele ,TRW,nebo snad Lemforder (či jak se to píše ) na mé a asi nejen na můj model je někdy až 2x dražší než od místních prodejců nebo od Boba z Hulína (odkaz na něj,dvorní dodavatel ND na Xantiaclubu odkaz :www.autozet.cz) zde např.čep ramene Ruville 179kč a Myele 192,-TRW 300,bez 3kč.nevím Vaši motorizaci ceny jsou na 1,6.
To je hodně relativní - chcete si opravit sám? Asi ne. Servis je kamarád? Garážový servis bez papíru? Autorizovaný servis?
Ony ani ty ceny nejsou v autokelly tak směrodatné... chcete noname díly za pár korun? Nebo chcete jezdit s vozem dalších pár tisíc km?
Částka tedy může být např. 2000,-, ale i 5 a více tisíc...
Ještě musím doplnit - servis má z uvedených částek na webu nějakou marži - někdy 20-40 % - tj. pokud budete kupovat a pak platit práci, může to vyjít výrazně dráž než oprava u kamaráda. Já to dám známému, cena dílů pro mne na webu je dejme tomu 3500,- - on má slevu 30% na tyto díly a poštovné zdarma. Za tuto částku to tedy mám vč. výměny a ještě si u něj dám dobrý kafe zdarma.
Tváří se povýšeně protože za starý auto tolik neutrží a je s tím víc práce. To by spíš chtělo najít nějakýho dobrýho garážníka nebo malou dílnu někde na vesnici. I v takových se najdou dobří. Český silnice jsou úměrný český morálce,všechno vytunelovat,ošidit,ošulit
Hoodně věcíí dělám sám ale na vše tako nemám např.rozvody si na 16V motoru jsem si netroufnul (a udělal jsem dobře,přijel jesm za 5 minut dvanáct,špatně namontěná napínací kladky,já bych ji dal stejně,tj špatně!)-dal jsem do servisu,přišli o marži a pro mne jako takopvého cena +-stejná jako můj materiál a jejich hod.cena o stovku vyšší než při jejich materiálu ale ceně za púráci o 100kč nižší!.Jinak je u nás (sousední vesnice šikovný "garážista" leta dělal mechanika na stav.podniku, škoda servisu a naposledy u "hjůndaje" ,než šel do soukroma-na nikoho nekoupá přes prsty a navíc,upozornil a opravil i jionou věc než jsem chtěl,i když spolu souvisely a v jedné ceně!Takže to chce hledat nebo chodit do hospody!Odkud jste?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.