Nejste přihlášen/a.
Cca za dva měs. se mi blíží STK a po dnešním defektu jsem byl nucen zajet do servisu, výměna kol zadní nápravy a zjistili:
- vytečenej tlumič a sedřený zadní brzd.kotouče, divili se, že to vůbec brzdí, dál z mého šetření: na přední nápravě asi špatný čep (při zatáčení do nějak drncá), dále turbo nesepíná, vlivem toho z egr se vytěsnuje olej a teče to (jezdim takto asi 7000km), dále seřiditelnost predních světel nefunguje..
Může být nějaký problém v tom, že mi nesepíná turbo, prý to motor hůř snaší, co se může stát? Je to vw passat 1.9tdi 81kw/AFN.
Na auto bych chtěl ještě 1.udělat technickou a odjet 2 roky a zbavit se jej, jak co nejméně nasypat do toho abych technickou udelal? Předem díky za odpovedi.
To je jednoduché, protože ty lidi ty peníze prostě odmitají dát a VŽDYCKY se najde někdo, kdo je ochoten na toto přistoupit. Mám známe, co servisy i přímo vlastní je to naprosto normální věc.Celé to stojí na tom, že se servisáci s techniky za tu dobu znají.
Samozřejmě nesmíte chodit do autorizovaných a všeobecně těch co si hrajou na lepší.
chtělo by to sehnat na stk známého
brzdy velmi vážný problém vyhazov z stk
tlumič plus čep to samé
seřízení světel nefunkční opět vyhazov
jestli ti nespíná turbo tak to nejede a jezdit stim musí být za trest
dle mě se krom toho že je z toho sdi nic neděje
a to nemluvíme co ti najdou na emisích
Dneska už to s tím známým na STK není tak lehký a na jednu stranu je to dobře. Jak už se musí auta fotit a posílá se to na cetrální registr,to už si málokdo troufne.
Vytečenej tlumič a brzdy..závada typu C-nebezpečná,auto nedostane známku ani na 30 dní
Přední čep.záleží na posouzení,ale tipnul bych si B-vážná(30 dnů) a pokud je fest vybitý klidně i C
Turbo-tipnul bych si taky závada typu B,pokud někde teče více olej je to jasné,pokud to má vliv na emise,vůbec se na kontrolu nedostaneš přes emise.
Pokud chceš projít musíš vše opravit,nemáš jinou možnost,ty doby kdy se procházelo za flašku rumu už jsou pryč,dneska jeden takový prokázaný incident a technickou můžou zavřít
fotí se jen identifikátory a přední ,boční a zadní pohled na auto nic jinýho
a když se chce a známej je dobrej
To musí bejt hodně dobrej známej a stejně může přimhouřit oko jen nad něčím co neohrožuje bezpečnost,určitě ne nad brzdami a nápravami. Když by se něco stalo a zkoumalo by se to,tak on skončil
Co tady odpovídáte o všimném aj., tak vám asi unikl podstatné zpřísnění STK od tohoto roku. Buď je auto podle povolených parametrů schopné provozu nebo není. STK by pro nějaký šrot určitě nepřišla o licenci.
Zbavit se takové popelnice by asi byl výkon čaroděje !
Žasnu kolik je tu názorů a rad na obcházení zákona, vždyť jsou ty podmínky pro všechny stejné. TK není nějaká "buzerace", nebo něco za trest. Samozřejmě že jediná možnost pro tazatele je opravit automobil tak, aby splnil zákonné podmínky, jestli s ním chce jezdit po pozemních komunikacích!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.