Ahoj mam octaviu 1 1,6 55kw 97 . Nedavno sa mi stalo ze mi prestali fungovat stahovacky okien. Mam v elektrike vsetky okna. Ked stahujem u tlacitka u spolujazdca alebo vzadu tak to funguje. Len s panelom u vodica mam problem. Najskor som musel nato silnejsie tlacit potom to neslo uz ani tak len tam nieco cukalo. Rozobral som to ovladanie vo vodicovych dverach a po cisteni mi to nic nepomohlo. Tak som skusil na tie podusky ktore spajaju kontakty na plosaku, nalepit kusok alobalu a stym alobalom to islo. Moze byt problem v samotnom ovladani u sofera? Skusil som kupit za 15 eur z autoomegy toto ovladanie no bol to sufiks. Zapojil som to a oknom to ani nepohlo a dokonca to malo aj ine podsvietenie. Mohli by ste mi poradit co stym? Chcelnby som mat istotu ze ci to je v tom ovladani. Vag nepise nic a automaticke stahivanie aj dotahovanie okien funguje. Dakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.