Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia okna

Od: elpoko odpovědí: 3 změna:
Ahoj mam octaviu 1 1,6 55kw 97 . Nedavno sa mi stalo ze mi prestali fungovat stahovacky okien. Mam v elektrike vsetky okna. Ked stahujem u tlacitka u spolujazdca alebo vzadu tak to funguje. Len s panelom u vodica mam problem. Najskor som musel nato silnejsie tlacit potom to neslo uz ani tak len tam nieco cukalo. Rozobral som to ovladanie vo vodicovych dverach a po cisteni mi to nic nepomohlo. Tak som skusil na tie podusky ktore spajaju kontakty na plosaku, nalepit kusok alobalu a stym alobalom to islo. Moze byt problem v samotnom ovladani u sofera? Skusil som kupit za 15 eur z autoomegy toto ovladanie no bol to sufiks. Zapojil som to a oknom to ani nepohlo a dokonca to malo aj ine podsvietenie. Mohli by ste mi poradit co stym? Chcelnby som mat istotu ze ci to je v tom ovladani. Vag nepise nic a automaticke stahivanie aj dotahovanie okien funguje. Dakujem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to je "sufiks"*hi* že vám to nové nešlo Bude buď problém v těch tlačítkách a nebo v kabelech-většinou v průchodce mezi dveřma a karoserií

nickys
hodnocení

0x

Právě ten VAG to umí krásně otestovat. Je třeba ale s tím umět a ne jenom, že VAG nepíše nic.

hodnocení

0x

kabely mezi dveřma,zoxidovaný či vyhnilý konektor řj oken dveří řidiče,mrtvej ovladač oken dveří řidiče

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]