Nejste přihlášen/a.
Škoda felicia combi 1.3mpi glxi 50kw 1999 s posilovačem řízení dovezená z Francie alternátor 90.Chybí kroužek na snímači teploty chladící kapaliny,takže nevím barvu a tudíž jaké koupit,nechci žádnou čínu,pokud to bude možné.Čidlo má 4kolik,že je asi špatné jsem se dozvěděl na emisích při napojení na diagnostiku,následně vykazovala chybu i lambda sonda díky tomu čidlu.Poradí někdo jaké?Díky.
Zkuste vybrat podle typu auta, tady jsem se snažil zjistit více zkraceno.cz/... nebo zkuste z hlavní stránky zkraceno.cz/... mají E-shop ...
Já mám za to že čidlo teploty je pro 1,3 MPi pouze jedno. Liší se termospínač na chladiči,v závislosti jestli je vůz vybaven klimatizací nebo není
Tady nabízej i originální prvovýrobu,jaký je rozdíl mezi žlutým a modrým kroužkem netuším,mě bylo na více místech řečeno že modrý byl určen pro vozidla s klimatizací,ale že fungují oba naprosto stejně
Podle mě není,to je shodný koncernový díl. Jen za těch 800 bude proto,že je pro audi nebo VW-za značku se musí platit
No pozná se to tak že budeš mít šílenou spotřebu,protože bez signálu o teplotě,řídící jednotka automaticky nastaví směs jako by bylo -40 stupňů. Pokud odejde okruh pro budík,nebude ti ukazovat teplota,ale řídící jednotka signál mít bude a pojede normálně.Čidlo má dva nezávislé okruhy,pro budík a pro ŘJ
Co takhle vzít ohmetr, změřit, zda je fakt vadné, popř porovnat s jiným? To v tom ma škodovka takový bordel? Zadám VIN, najdu díl v online katalogu a za dva dny jej mám z německa se svý jménem dokonce..
teplotní snímač pro vozy vyrobené od 1/96, pro motory 1.3/1.6Číslo dílu dle Škoda6U0 919 501 B nebo taky 357 919 501 A viz odkaz skoda-dily.cz/... takže nebude problém, alespoň žádný nevidím...pamatujte na těsnění a pružinu (pokud není součástí nového čidla)...případně rozklikněte odkaz se šipkou Je tento díl vhodný pro můj typ vozidla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.