Nejste přihlášen/a.
Škoda felicia combi 1.3mpi glxi 50kw 1999 s posilovačem řízení dovezená z Francie alternátor 90.Chybí kroužek na snímači teploty chladící kapaliny,takže nevím barvu a tudíž jaké koupit,nechci žádnou čínu,pokud to bude možné.Čidlo má 4kolik,že je asi špatné jsem se dozvěděl na emisích při napojení na diagnostiku,následně vykazovala chybu i lambda sonda díky tomu čidlu.Poradí někdo jaké?Díky.
2x
Zkuste vybrat podle typu auta, tady jsem se snažil zjistit více zkraceno.cz/... nebo zkuste z hlavní stránky zkraceno.cz/... mají E-shop ...
2x
Já mám za to že čidlo teploty je pro 1,3 MPi pouze jedno. Liší se termospínač na chladiči,v závislosti jestli je vůz vybaven klimatizací nebo není
Tady nabízej i originální prvovýrobu,jaký je rozdíl mezi žlutým a modrým kroužkem netuším,mě bylo na více místech řečeno že modrý byl určen pro vozidla s klimatizací,ale že fungují oba naprosto stejně
Podle mě není,to je shodný koncernový díl. Jen za těch 800 bude proto,že je pro audi nebo VW-za značku se musí platit
No pozná se to tak že budeš mít šílenou spotřebu,protože bez signálu o teplotě,řídící jednotka automaticky nastaví směs jako by bylo -40 stupňů. Pokud odejde okruh pro budík,nebude ti ukazovat teplota,ale řídící jednotka signál mít bude a pojede normálně.Čidlo má dva nezávislé okruhy,pro budík a pro ŘJ
Co takhle vzít ohmetr, změřit, zda je fakt vadné, popř porovnat s jiným? To v tom ma škodovka takový bordel? Zadám VIN, najdu díl v online katalogu a za dva dny jej mám z německa se svý jménem dokonce..
teplotní snímač pro vozy vyrobené od 1/96, pro motory 1.3/1.6Číslo dílu dle Škoda6U0 919 501 B nebo taky 357 919 501 A viz odkaz skoda-dily.cz/... takže nebude problém, alespoň žádný nevidím...pamatujte na těsnění a pružinu (pokud není součástí nového čidla)...případně rozklikněte odkaz se šipkou Je tento díl vhodný pro můj typ vozidla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.