Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka na auto - jaká?

Od: kmosek® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jakou by jste mě doporučili půjčku na auto, potřebuji půjčit 150 000kč s tím že bych splácel 2 roky, účet mám u čsob takže se nabízí půjčka u nich.

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Bankovní půjčka je vždycky ta lepší možnost, pokud na ni dosáhnete.

car

rozhodně bych taky doporučoval zajít do banky... konkrétně bych volil některou z nových bank...

paw*
hodnocení

0x
Poptejte se po podminkach. Auto lze slusne platit i ze spotrebitelskeho uveru.

danys*
hodnocení

0x

Mám účet u Air bank, tak mi chodí různé nabídky i půjčky, které mají velice výhodné. Koukněte na jejich stránky, mají tam kalkulačku půjček. Známý si od nich půjčku bral a byl spokojený. Při půjčce 150k na dva roky u nich přeplatíte nějakých 9800, což se mi zdá hodně solidní.

hodnocení

A co říkáte na toto, vychází to hodně špatně?
Půjčka na auto - jaká?

fik
hodnocení

0x

Předně bych ti doporučil půjčku na auto rozchlastat a koupit si na co máš. Ono koupí auta výdaje nekončí,musíš mít nějakou rezervu a auto který finančně utáhneš.

Jinak jestli opravdu půjčku tak jedině od banky

hha
hodnocení

0x

další blazius,který dá za hromadu plechu 200 000 když se dnes dá koupit dobré auto za 30 000 i méně.I když Ti,kdo mají obě ruce levé tvrdí opak.

smolicek
hodnocení

0x
Air bank hlavne ne ge ge jsou zlodeji mel sem u nich uver 150 000 na 4 roky a na konci jsem zaplatil 235 000

obisylene
hodnocení

0x

Na auto jsem si nikdy nepůjčoval a nikdy nepůjčím. Prostě kupuji na co mám.

Prostě kouknu na účet, mám tam 600tis kč, takže min. 300tis si nechám jako rezervu a max. za 300tis si koupím auto. Takhle se chová rozumný člověk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]