Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém, na voze Alfa Romeo 166, r.v. 1999, 2.4 JTD 10V.
Když sundám za jízdy nohu z plynu, ozve se od motoru takové vrznutí, přenáší se to dovnitř kabiny, z venku je to taky dost slyšet.
Když jsem se snažil odhalit ten problém, tak nejvíc se to vrznutí projeví, při zhruba 1500 otackach a když přitom rychle po sobě mačkam plynový pedál skoro na podlahu.
Driv to delalo jen sem tam, ale ted jak byly ty vedra pres 30 stupnu, se to ozyvalo uz uplne pravidelne. Uplne nejvic ted pred par dny, pri prejeti jedne nerovnosti, ktera je znazornena na fotce. pomalu jsem ten zlab prejizdel na jednicku a vrzalo to i vickat po sobe, jemne jsem jsem pritom pridaval a povoloval plyn. Jinak to dela jen pri tom sundani nohy z plynu, kdyz radim, nebo plyn jen povolim.
Zkousel jsem i otevrit kapotu a všelijak třepat s motorem, ale neozyvalo se to.
Nevím jestli to třeba může dělat uchycení motoru nebo převodovky? Mozna i vyfuk? Napadlo me to prave, jak jde treba motor do záběru a když se to i nejvic projevovalo pri tom rychlem mačkání pedálu. Je to dost nepříjemné.
Ten zvuk ktery to hruba vydava si muzete poslechnou zde: uloz.to/...
Nevíte někdo, co by to mohlo být? Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.