Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zahřátí teče voda z nádobky

Od: renardmuller® odpovědí: 5 změna:

Prosím o pomoc. Mám octavii 1.6 55kw r.v. 1997. Měnil se u ní motor a teď když se zahřeje na provozní teplotu, tak jakmile otevře termostat, tak začne nabývat voda v nádobce až teče ven. Nevíte někdo co by to mohlo dělat? Předem děkuji za odpovědí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Těsnění pod hlavou.

hodnocení

0x

může to bejt víc věcí začal bych novým termostatem pak bych skusil jiný víčko na expanzku pak bych koukl jestli funguje vodní pumpa -při mírným plynu by se měla voda vracet tou tenkou hadičkou zpět do expanzky

dávals nový rozvody a vodní pumpu?

no a pokud nic nezabere tak těsnění pod hlavou

ten motor cos dal odkud si ho vzal měls jistotu že byl 1OO procentní?

hodnocení

Termostat jsem teď vyměnil. Motor jsem koupil z havárky, najeto 5000 km po GO zaručeno servisem. Napadlo mě jestli když mi měnili motor, tak jestli nedali špatně hadice. Kam má vést hadice od termostatu? Já si myslím, že na vrch chladiče. Co vy na to?

ano hadice od termostatu de na vrch chladiče

hodnocení

0x

Dle mého soudu a zkušenosti tlakuje do vody! Prasklá hlava ale spíše asi fouklé těsnění!

Ještě dotaz pže nové škůdky neznám (ještě trochu staré do asi 1,3 ve filetě ale spíše 100-120!) odvzdušnilo se po nalití soustavy?Pže u motorů co se musí odvzdušnovat po výměně kapliny toto dokáže udělat neodvzdušněná chladicí soustava!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]