Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měřič rychlosti pokuta body?

Od: jarda* odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, jel jsem přes vesnici Rváčov před Hlinskem směrem z Trhové Kamenice měl jsem na radaru 56km/h (měřič rychlosti) a radar zábleskl do běla. Může přijít pokuta a body? Díky.
Krásný víkend!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano může. Hezký víkend.

hodnocení

0x

A taky numusí ALE mají na to rok,tak abyste se třeba na vánoční svátky nedivil*sok*

jarda*
hodnocení

A body za to berou? Já jsem slyšel, že když přijde pokuta a zaplatí se včas, že je to bez bodů. Jak to tedy je?
asd1

Automatický systém + neví se kdo řídil = objektivní odpovědnost provozovatele = bez bodů. Pokud jim oznámíte že jste řídil vy tak s bodama.

Za 56 na 50 veselý dopis přijít může, mají na to rok. Ale taky nemusí, záleží jak jsou vytížený tj. od kolika to berou aby stíhali...

hodnocení

0x

Ten radar ve Rváčově projíždím denně - je to jen informační tablo. Nevím, co tam na Vás mphlo blýsknout bíle, pokud vím, bliká tam jen Zpomal a to žlutě.

Měřič rychlosti pokuta body?

hodnocení

0x

není to měřič rychlosti ale stacionární radar,a to ať již měří přímo nebo úsekový! Jinak většinou jsou vesnické a městské radary beze záznamového zařízení=informativní /výchovný?/ pro řidiče!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]