Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,chceme dát do bazaru na protiučet škodu oktávii tdi ll a pořídit si novější lll,r.v.od 2014,ale rozhodujeme se zda v AAA,Autoesa,nebo Davocar,máte nějaké zkušenosti s tímto protiučtem v bazaru a v jakém,díky za radu.
Dle mne je to jedno zda-li Áčka,Esa,Davocar či jiný AB,každý se bude snažit Vaši cenu snížit na minimum a pak svou prodejní cenu pak navýšit na maximum!Spíše bych dal auto autorizovanému prodejci-dle mne větší záruka než klasické AB!
Pokud ale na prodej nespěcháte INZERUJTE Vždyť nemusíte prodat za každou cenu a jestli prodáte zítra nebo za dva měsíce je to jedno !?
Tak,tak, já nabízel sousedovi za 2 oktu 100 000 nechtěl ,dal protiúčtem a dostal 70 000 slevu= MINUS 30 000 Jestli máte prachy tak si kupte druhé a staré prodejte sám
To si pak možná prodej ještě rozmysli. Auto kup až na něj budeš mít peníze. Takhle to třeba stlučeš,ale pokud přijde nějaká vstupní oprava,a že se i u dvouletého auta klidně objevit může a prostě na to mít nebudeš. Ponech si nějakou rezervu.
Jinak,za nejlepší peníze to prodáš na soukromo,přes autobazar na tom vždycky proděláš,oni musejí z něčeho žít
čau, já jsem dával auto na protiúčet do Auto Esa. Hodil jsem jim tam jedničkovou octávku a odjel v dvojkové. Ten výkup vyjde všude tak zhruba nastejno. Nikde nedostaneš za auto částku, kterou si tak zhruba představuješ, ale je důležitý vytlačit to aspoň co nejvíc nahoru. Já jsem doplácel asi nějakých 50 táců. S rychlým vyřízením neměli problém, takže jsem za dvě hoďky odjížděl v novým autě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.