Nejste přihlášen/a.
při stání v koloně se mi nesepnul ventilator chladiče( dle teploměru) a při zaparkování jsem zkusil natvrdo připojit přes baterku drát na ventilátor ten se rozběhl,tudíž čidlo,a termostat by měl být v pohodě,a tedy jsem zkusil pře zkoušečku zda jde proud do kabelu,a proud do kabelu nejde,Pojistku jsem vyměnil,a problém je stále.Díky za každý napád
1x
No někde bude přerušený drát (studený spoj)
Nejrychlejší: hned vedle je alternátor ten má stálí proud tak přes pojistku natáhnout
doplněno 23.06.16 20:48:
Ježiš lidi vždyť píše že pojistku,čidlo zkoušel a nejde mu tam proud(jinak je to pojistka s klaksonem, tak troubí?)Než tahat novej drát od pojistek tak raději ten proud vzít někde s toho mot.prostoru.Ten samostatný vypínač jsem si dal také do favorita poté s tím jel synátor první nechal svítit světla poté chtěl dobít baterku tak nechal nastartované a auto hledal v páře samo že nová hlava... od toho tam je to čidlo
1x
pokud proklemuješ dráty na čidle na chladiči a ten se rozběhne je v háji spínač na chladiči
pokud se nerozběhne měříme dráty na čidle na jednom je 12V stálých a druhej de na ventilátor
pokud tam napětí neni musíš jít do pojistkovky a pokoumat jestli nejsou vyhnilý konektory nebo si to plus do spínače natáhni přímo z baterie a ved to přez 15A pojistku
další možností je si namontovat svůj vlastní spínač ventilátoru
1x
Dobrý den. U benzinu: pojistka, čidlo, ventilátor. U nafty je ještě relé. Pokud máte benzin, jde proud na čidlo nebo nejde? Zkuste propojit dráty na čidle.
Ani, kdyz zapnes klicek i když by tam měl jít proud pořád? Co třeba pojistka.
Jsou tepelný spínače na určitou teplotu.
Ventilátor mám taky napojený přes relé a přepínač napojený na spínačku, přepínač mám v řadě u výstražných světel, symbol vytápění sedače, kontrolku mám na palubovce u zapnutých pásů, asi jsem tam nemusel nic upravovat a mám ještě další dva přepínače možná na víc dole pod palubovkou, jednym vypnu úplně proud do ventilátoru, přotože někdy zapne ventilátor spínač na chladiči a druhym přepínačem vypnu kontrolku na palubovce, protože se řpi větší rychlosti nebo při větru roztočí ventilátor a ventilátor začne vyrábět proud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.