Dobrý den, Zvažuji koupě nového auta a zatím mě z toho vychází : Hyundai tucson 1,7 Crdi ve výbavě go Czech Kia sportage 1,7 Crdi ve výbavě exclusive + Winter Které auto je podle vás lepší? Dík
Podle vybavy Kia Nejlepsi bude kdyz si ty auta vyzkousite a ktere se vam bude vice pocitove libit tak vzit. doplněno 22.06.16 22:24: Kdyby jste si vybiral mezi motorizace 1.7 a 2.0 tak jdete do 2.0. Na tak velke auto je zo ideal
Osmiválcový Land Cruiser je ale trochu jiný segment. Taktéž cenově bude tak třikrát dražší. V takové cenové relaci pak najdete zcela jistě i lepší volbu než zmíněný Land Cruiser.
dankju*
Land Cruiser je pekne auto a Toyoty maji kvalitni motory, kdyz uz bych mel ale ty penize tak beru spise Toyotu Tundru 5.7 nebo Dodge RAM 5.7 HEMI a prikoupim na korbu zastreseni a vznikne vam velky kufr do ktereho nalozite mnoho.
Výrazně nebude lepší ani jedno, chce si obě prohlédnou, porovnat, vyzkoušet, které bude více vyhovavat, u Sportage mám hlavně problém se vzhledem, který bych nezkousl, ale to je subjektivní názor. Po vyzkoušení bych bral Tuscon ale neznám ceníky a nejel jsem se Sportage.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.