Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kia sportage nebo hyundai tucson

Od: kmosek® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Zvažuji koupě nového auta a zatím mě z toho vychází :
Hyundai tucson 1,7 Crdi ve výbavě go Czech
Kia sportage 1,7 Crdi ve výbavě exclusive + Winter
Které auto je podle vás lepší?
Dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dankju*
hodnocení

0x
Podle vybavy Kia
Nejlepsi bude kdyz si ty auta vyzkousite a ktere se vam bude vice pocitove libit tak vzit.
doplněno 22.06.16 22:24: Kdyby jste si vybiral mezi motorizace 1.7 a 2.0 tak jdete do 2.0. Na tak velke auto je zo ideal

mzxy*
hodnocení

0x

nejlepsí bude toyota land cruiser, ta mi vychází nejlépe...samozřejmě benzinový 8-válec, žádné édécééérrrííííííííí

Osmiválcový Land Cruiser je ale trochu jiný segment. Taktéž cenově bude tak třikrát dražší. V takové cenové relaci pak najdete zcela jistě i lepší volbu než zmíněný Land Cruiser.

dankju*
Land Cruiser je pekne auto a Toyoty maji kvalitni motory, kdyz uz bych mel ale ty penize tak beru spise Toyotu Tundru 5.7 nebo Dodge RAM 5.7 HEMI a prikoupim na korbu zastreseni a vznikne vam velky kufr do ktereho nalozite mnoho.

hodnocení

0x
Beru podle vzhledu a tam rozhodne tucson. Ten sportage novy a ta maska , fakt se mi nelibi :)

echo*
hodnocení

0x

Výrazně nebude lepší ani jedno, chce si obě prohlédnou, porovnat, vyzkoušet, které bude více vyhovavat, u Sportage mám hlavně problém se vzhledem, který bych nezkousl, ale to je subjektivní názor. Po vyzkoušení bych bral Tuscon ale neznám ceníky a nejel jsem se Sportage.

joudic*
hodnocení

0x
Za me asi zadne, moc mala auta na to, jak jsou velka... se projedte a uvidite, jinak je to vicemene jedno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]