Nejste přihlášen/a.
Zdravím,budu kupovat auto a chtěl bych se zeptat jak to všechno je. Nejsem si jistý zda i dělaní pojistky potřebuju kupní smlouvu,ale slyšel jsem,že jakmile se podepíše kupní smlouva oběma,tak pojištění prodávajícího se prý autmaticky ruší,tudíž bch měl mít udělaný já pojištění ještě před tím,než se udělá smlouva? A šlo by že bych třeba víkend jezdil na smlouvu ale pojistku bych měl svojí? Děkuji
Venco-které auto jezdí na kupní smlouvu? já znám auta co jezdí jen na benzín nebo naftu (příp.tzv alternativní paliva)!
Vy máte problém uzavřít PR dopředu? Prodejce Vám sdělí v dopise nebo SMS,e-mail atd VIN,kubaturu,výkon RV a RZ a pokud nesdělí a že to nejde,pak nekoupím!Prodávající může ale také nemusí rušit své PR ihned po prodeji, pže kupec může na jeho PR udělat při přejezdu domů nehodu a tím sebrat bonusy prodejci!Navíc lze takto uzavřené PR zrušit bez problémů do 14 dnů (osobně ověřeno u ČSOB poj.!)Jinak pokud nemáte - neuděláte s prodejcem IHNED přepis pak musíte doma udělat Evk a doklady + ověřenou PM poslat prodejci a pak NESMÍTE dokud nedostanete z5 jezdit!
Jinak kupní smlouva není na nic-lze i ústně a NIKDE se nepředkládá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.